Πως να Ενεργοποιήσετε την Δύναμη του Υποσυνείδητου Νου για Δημιουργήσετε την Zωή που Θέλετε
Παυλίνα Παπαλουκα

Παυλίνα Παπαλουκά, Ιδρυτής της AwakenSpace Education, Διεθνής Ομοιλήτρια και Coach στην Προσωπική Ανάπτυξη, Personal Branding και Επιχειρηματικότητα.
Η Παυλίνα Παπαλουκά δημιούργησε την AwakenSpace Education με τον σκοπό να βοηθήσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, να υπερβούν τα όρια τους και να δημιουργήσουν την ζωή και την επιχείρηση που επιθυμούν. Από τι 2011, έχει συνεργαστεί σε σεμινάρια και έχει μοιραστεί την σκηνή με μερικούς από τους πιο αναγνωρισμένους ομιλητές και συγγραφείς προσωπικής ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας παγκόσμια, συμπεριλαμβανομένων και των Bob Proctor, Dr John Demartini και John Lee των Wealth Dragons. H εταιρεία της προσφέρει σεμινάρια, προγράμματα online mentoring, και εκπαιδευτικά βίντεο, τα οποία σκοπό έχουν να προσφέρουν δυνατές εμπειρίες μεταμόρφωσης ζωής στους συμμετέχοντες.
Στοιχεία επικοινωνίας για εκθέτες, χορηγούς και ομιλητές

Μαρίνα Μιχαηλίδου, Διοργάνωση Εκδηλώσεων (γενικές πληροφορίες)
☎ 99 449557, 25 590530, mm@vkcyprus.com
Rus, Gr, En

Σον Αλίμοβ, Εμπορικός Διευθυντής (πακέτα χορηγιών)
☎ 97 754126, 25 590530, sa@vkcyprus.com
En, Rus

Ολέσια Ερμολάγιεβα, Υπεύθυνη Πωλήσεων
(κρατήσεις εκθεσιακών περιπτέρων)
☎ 99677965, 25 590530, hb@vkcyprus.com
Rus, Gr, En

Ιρίνα Πατσαλίδου, Υπεύθυνη Πωλήσεων
(διαλέξεις, παρουσιάσεις, προωθητικές εκδηλώσεις)
☎ 97745594, 25 590530, ip@vkcyprus.com
Rus, En, Gr
Ο Διοργανωτής ουδεμία ευθύνη φέρει για την ποιότητα των αγαθών και των υπηρεσιών των Εκθετών. Αγοράζοντας εισιτήριο οι επισκέπτες συγκατατίθενται αυτόματα όπως χρησιμοποιηθούν οι φωτογραφίες και τα βίντεό στα οποία θα συμμετάσχουν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για τους σκοπούς του Διοργανωτή.
Share this page